Sunday, May 13, 2012

Mali's Corner

Dah cuba pun Mali's corner...yeay!! Mali's Corner ni terletak di Danau Kota, Jalan Genting Kelang....Nak cari senang je...Kat sini semuanya layan diri....nasib baik la masa kami sampai tu tak ramai sangat orang..sebabnya, dok baca review orang, kebanyakan cakap susah parking & ramai orang...mungkin jugak sebab kami p sana petang kot....malam mungkin lagi ramai...parking senang jugak sebab kami park kat basement...naik lif terus sampai.....dekat je Mali's ni dengan lif tu....

Menu kami :
1) Nasi Lemak Ayam
2) Char Kuehteow
3) Teh Ais
4) Sirap Bandung
                 
Nasi Lemak Ayam tu sedap..suka sangat sambal tu...nak berapa pedas..so-so je...i like!!!
Char kuehteow pulak, biasa2 je....tapi sangat banyak hokay....pinggan pun besar....Ni kira kali pertama makan kat sini.....
Boleh bagi 3/5 la....moderate!!
Ni pulak azuin yang tak leh dok diam....dok tengok baby kat belakang meja kami tu....sekarang ni dapat dok kejap je dalam baby chair...selebihnya, nak berjalan-jalan je...

layan je la gambar azuin ni...budak comel yang mama selalu geram nak peluk cium!!

gambar ni dari mr google...

***Lepas makan tu dapat call dari Sony Bangi...hehe, interview....isnin,14/5/12 interview as Design Engineer....short notice ni..dapat call pun dah petang sabtu...cuma ada ahad jela nak prepare apa2...isnin ni kena amik EL la lagi...huh!!

No comments:

Post a Comment