Wednesday, February 20, 2013

Sedapnya roti & cheese..


Setiap kali ambik azuin mesti azuin akan mintak roti…roti..roti….memang kena ada roti la dalam beg…tapi roti tu memang wajib ada dalam beg….bawak p ofis….azuin memang suka makan roti kosong...azuin suka makan yang tepi roti tu..dulu azuin makan tepi dan isi roti tu dia taknak…tapi sekarang ni azuin dah mula makan roti semua bahagia….tepi dan tengah….
















Ada roti senang sikit saya nak drive balik sebab azuin senyap sikit dok layan makan roti….Jom layan video azuin...

video










 Selain roti, azuin suka makan cheese jugak….sebenarnya beli cheese ni sebab nak makan dengan burger..tapi belum apa-apa lagi azuin dah ngap 2 keping….

Ni masa on day way balik rumah dari econsave….dah selamat masuk dalam perut azuin sekeping…





Sampai je rumah mintak lagi cheese….makan lagi…..haih anakku…..berselera!!





Note : Blog ni memang banyak pasal azuin...readers, tolong jangan muak ye!! 






2 comments:

  1. tak muak pun...terhibur adalah... tapi tengok ngap roti n cheese manyak-manyak tu yang rasa muak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la hasna....tengok dia makan macam tak muak pun....kalau tanya, azuin akna jawab "dap"...sedap macam mana tak tau la....kosong je rasa...

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.