Wednesday, February 13, 2013

Princess pun seronok cuti…..

Memang pun sebab mama&papa pun seronok kalau cuti-cuti ni….walaupun cuti 4 hari kami tak balik kampung…tak p jalan sangat…banyak lepak rumah je…..kemas-kemas apa yang patut (kemas la sangat!!)…yang paling best sebab dapat lepak sesame kami 3 beranak……

Harini ada sikit Wednesday blues….lama cuti la kan…..nak pulak office pun lengang….ramai lagi yang ambik extra cuti…..so, buat kerja relax dan tak stress sangat la……

Hati memang dok teringat princess jugak…dah la botol air azuin tertinggal dalam kereta…terperasana masa kat office dah….terlupa nak bagi sekali tadi…dok kalut hujan tadi la..sampai lupa nak bagi sekali….haih!!!
Meh layan gambar princess yang happy bila mama&papa cuti…….

Princess layan muka diri sendiri….ni tunggu papa dok try baju…sementara tunggu tu azuin dok cermin diri sendiri dulu…….masa ni mood ok lagi…nak dok dalam stroller lagi…..@Jusco Bukit Tinggi, Klang




video

Habis bersepah mainan dia tu….kalau mama letak dalam bakul sekejap je bertahan…mesti azuin akan keluarkan semula…..jalan penyelesaian, tutup je pintu bilik…hahaha 





video

Salah satu video kegemaran azuin…video doa makan…azuin dok ikut la apa yang katun tu ajar…lawak….cepat ingat budak kecik ni!!... @HomeSweetHome


Main ni pulak…sekarang ni dah pandai nak bawak baby mini naik sekali!!!...@HomeSweetHome

video

Dah habis makan, nasi jadi mangsa la…habis di pindah-pindahkan nasi tu dari satu pinggan ke pinggan lain….suka!!...@HomeSweetHome







video

Main Playground….macam orang besar je nak main…tak padan kecik…..@Giant, Setia Alam.

Ni pulak gambar pagi semalam…lepas breakfast kat Ryan Qiss Corner, kami pun jalan-jalan melawat kawasan rumah kami tu dan singgah playground jap…..@AlamSuria, BPA.


Main jongkang-jongkit pulak….paksa papa main sama..hehe…..@AlamSuria, BPA.



Muka happy dapat main...  
Princess lapa….makan roti je….yang paling kelakar azuin akan makan roti bahagian tepi je….lepas tu mesti suh mama yang habiskan…..
Sambil sidai baju..sempat lagi mama snap gambar awin ni......memang mama akan buat sebab rasa rugi tak capture every moments masa azuin tengah dok membesar ni....nanti azuin boleh review balik blog mama dan photobook yang mama buat untuk azuin.......

Note: Minggu depan azuin dah 2 tahun....photobook azuin untuk 1-2tahun pun dah hampir siap....tengah gigih tangkap gambat azuin 23 bulan ni untuk last compile!!!bertuah kamu anak......







No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.