Monday, March 11, 2013

Bapak Borek Anak Rintik!!


Ni la dikatakan anak papa!!

Masa ni kami jalan-jalan kat Centre Ace, Saujana Utama…...lepas dinner kfc..terus p jalan-jalan situ….tak jauh pun…jalan kaki je…lagipun memang kami park kereta kat area situ je….

Ni kira first time p situ la….tak beli apa pun….just jalan lenggang perut lepas kenyang makan….
Masa tengah dok jalan tu, tetiba je terperasan yang ada 2 orang cara jalan yang sama….tangan kat belakang…terus ambik handphone tangkap gambar dorang….tak cukup tu,video pun saya ambil juga..mana boleh tak ambik gambar yang macam ni….kenangan tu…nanti azuin besar mama tunjuk….penuh album dengan gambar awak je azuin….CD video pun nanti bersusun je ikut tahun….mama akan buat selagi rajin….

Lawak sunnguh dua beranak ni…..nak je saya letak gambar dorang masa tido…dah banyak gambar saya snap yang sama aksi dua beranak ni…..hahaha…tapi tak sampai hati pulak nak letak sini……
video

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.