Monday, June 9, 2014

Happy Birthday to me!!

Harini 9 June 2014...Selamat Hari Lahir untuk diri sendiri!!
Thanks sayang, sebab ingot jugak birthday saya ni...(kalau tak ingit tak tau la nak cakap apa)...hehe

Ini budak yang excited nak potong kek untuk mama...siap nyanyi lagi...tu yang tak tahan....

video

dapat kad jugak....balik dari kerja dan masuk bilik...terus nampak kad kat atas almari....pink pulak tu....
surprise la tu..sempat jugak mr may p beli kad and tulis bagai ni....terharu!! Apa-apa pun thanks untuk my hubby & anak-anak sebab meriahkan birthday mama ni...walaupun tak ada sessi makan bagai (makan kek je)...kena postpone ke hari cuti.....


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.