Monday, November 21, 2016

Done with lawyer for our EG..

Syukur Alhamdulillah, selesai sudah urusan dengan lawyer untuk rumah di EG. Dah bertangguh 2 minggu sebab nak set masa dengan husband jugak…KAmi signed semua kat sales gallery je..senang..tak payah nak p firma dia….tapi yang penat nak signed banyak document la..husband sikit je sebab hanya untuk yang berkaitan bank je..sebab kami combine bank loan..tapi untuk s&p pulak, atas nama saya seorang je..kira document s&p la banyak sikit.
model rumah saja…ours is Type E


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.