Tuesday, February 28, 2017

En Edison - Elman Adam's February Activities

Sharing on Elman Adam's Activity at school. For his own photo collection as well.
Credit to Fb Q-dees for all the updates :)

1. Sand Art

2. Letter S - S for Sun



3. Mathematics

4. Learn on Shapes


5. Letter S


6. Outdoor Activities









En Newton - Azuin Amani's February Activities

Sharing on Azuin Amani's Activity at school. For her own photo collection as well.
Credit to Fb Q-dees for all the updates :)

1. Monday Assembly

2. Science - Respiration

3. Maths - Addition

4. Kata Nama Am

5. Art & Craft - Maracas


6. Outdoor Activities

7. Art & Craft - Black Cat






Friday, February 24, 2017

Happy 6th Birthday Azuin Amani!!

Little baby no more, Little girl she is..
Happy 6th Birthday Azuin Amani!!!

As usual memang akan sambut 3 kali..dengan family, Taska & Q-dees..seronoknya dia!!

Paling meriah sambut di Q-dees..same birthdate dengan kawan sekelas Azuin, Khayra..
Birthday Girls with their brother..Azuin & Khayra Birthday!!
En Newton friends

Nasib bank birthday Azuin tahun ni adalah hari Jumaat..senang nak kelar celebrate malamnya kan…selepas ambil papa di Stesen Rawang terus gerak ke AEON Rawang…ber"Nandos" kami malam tu..


Balik rumah ada surprise dari papa…dua-dua dapat hadiah….
tara…happy sungguh kids..

Jom layan gambar kat taska pulak…sambut awal sikit sebab gabung ramai kids…preparayion ala kadar je sebab last minute baru cikgu taska bagitau..

Anak-anak taska




Tuesday, February 21, 2017

Happy 7th Anniversary

Syukur Alhamdulillah.. Kami saling melengkapi. Happy 7th Anniversary!!
Semoga ikatan ini berkekalan sehingga akhir hayat!! Amin!!!

Friday, February 17, 2017

School Kit for Amani

Yeay, Dapat pencil case, pencil, pembaris, pemadam & car sticker…dah kumpul 3 pencil case ni..yang lama Adam pinjam sebab adam tak dapat lagi…cantik!!

Thursday, February 16, 2017

For You Teacher!

Surprise to Teacher Eda - From Azuin & Elman

Terkejut tengok teacher update kat fb..sebenarnya taktau pun Amani nak bagi teacher..malam sebelum tu ada la dia mintak kertas..yang ada kat rumah ni cuma kertas recycle untuk separator file tu…saya sendiri pun tak tengok dan tak tau apa yang dilukis oleh kids…

Tahun lepas pun buat benda yang sama..boleh baca entry ni : For You Teacher!



Teacher pun ada bagi untuk kids jugak..memang happy la kids :)
Teacher, Azuin Amani & friends