Thursday, November 24, 2016

Year End Party

Jom layan gambar year end party hat Qdees…gambar adalah dari FB Q-dees & Teachers..Kredit to them..







Monday, November 21, 2016

Done with lawyer for our EG..

Syukur Alhamdulillah, selesai sudah urusan dengan lawyer untuk rumah di EG. Dah bertangguh 2 minggu sebab nak set masa dengan husband jugak…KAmi signed semua kat sales gallery je..senang..tak payah nak p firma dia….tapi yang penat nak signed banyak document la..husband sikit je sebab hanya untuk yang berkaitan bank je..sebab kami combine bank loan..tapi untuk s&p pulak, atas nama saya seorang je..kira document s&p la banyak sikit.
model rumah saja…ours is Type E


Sunday, November 20, 2016

Parents Teachers Day 2016

 20th November 2016 - Parents Teachers Day untuk term 4..kira yang terakhir la untuk tahun ni…Seperti biasa, teacher akan bincang perkembangan Azuin di sekolah…Semuanya baik-baik je..Syukur Alhamdulillah.
Sementara tunggu kena panggil, main lego dulu dengan Elman Adam kat luar..
Demo sikit dengan mama papa..
Yeay, dapat CD concert jugak…mesti hari-hari layan la lepas ni..tengok CD ni...

Monday, November 7, 2016

Q-dees Puncak Alam Annual Concert 2016

Konsert tahun ni adalah bulan November, 6hb…Tahun ni dibuat di UiTM Puncak Alam..Tak la jauh sangat nak p..ada jugak la chance nak masuk kawasan UiTM tu kan….

Sebelum tu kita layan gambar sebelum konsert dulu…kredit to gambar-gambar dari fb Teacher & Q-dees..

Rehearsal...

Konsert bermula pukul 9 pagi...


ni masa lagu Lodeh Mak Lodeh
Story Telling by Azuin & Ivan - The Ant & The Dove
Ni pulak tarian Roly Poly…kPop gitu..
Koi Mil Gaya
Best Student for En Mozart
Tara

Balik je rumah, dapat hadiah dari papa pulak….seronok sungguh la...
Adam pun dapat jugak!!
Beh roda ni memang Azuin nak dari dulu lagi...
Dalam beg ada yang ni….buku frozen!
Ni hadiah Adam pulak…
Sebab dah buat elok-elok masa konsert…Teacher Eda belanja coklat...